Film

#10yearchallenge z pohľadu Marvel: Ako sa zmenili hlavní predstavitelia?

Na prelome rokov 2018 a 2019 sa na sociálnych sieťach rozbehla aktivita s označením #10yearchallenge. Ak vás akosi tento trend posledných týždňov obišiel, ide o to, že na sociálnu sieť zverejníte dve fotografie, medzi ktorými je odstup 10 rokov. 

Do výzvy sa zapojili milióny ľudí po celom svete, medzi nimi aj slávne osobnosti, ale napr. aj samotné Marvel štúdio. To na Twitter pridalo zopár fotografií, z niektorých fanúšika až zamrazí, kam sa jednotlivé postavy za jednu dekádu posunuli. 

Zmenili sa postavy, ale aj logo

Za 10 rokov sa niektoré postavy zmenili viac, iné menej. Marvel sa okrem toho na sociálnych sieťach pochválil aj tým, že sa zmenili nielen postavy ale aj ich logo, ktoré reflektuje 10. výročie od prvého filmu (Iron Man), ktorý otvoril bránu do sveta MCU. 

Zapojili sa aj fanúšikovia

Nielen Marvel Studio prišlo s obzretím sa späť o 10 rokov. Fanúšikovia na seba nenechali dlho čakať a prišli s výplodmi, ktoré vás rozhodne pobavia a vyčaria úsmev na tvári.

Takto sa zmenila teta Petra Parkera – May
(Foto: twitter.com)
Niekto objavil, ako vyzeral Thanos v detstve
(Foto: twitter.com)
Prach si a na prach sa obrátiš v tomto prípade platí doslovne
(Foto: twitter.com)

Poznáte aj vy nejaké vtipné foto, ktoré reprezentuje ako sa menil Marvel? Podeľte sa oň s nami v komentári!

 

Dominik Cenkner

Dominik Cenkner

Život je tak krátky. Zomriem s pocitom, že som nestihol pozrieť všetky medicínske seriály sveta, ktoré mám tak rád. A to nehovorím o ostatných seriáloch. A filmoch. A videohrách. Život je krátky.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.