Videohry

Na predplatnom – máj 2022

Po aprílovej ponuke hier  k nám dnes prichádza tá májová. Čo všetko si môžete zahrať počas tohto kvitnúceho mesiaca?

PlayStation Plus
Fifa 22 | PS5 a PS4

Fanúšikovia vône pokosenej trávy môžu doma oprášiť kopačky. Na konzoly prichádza Fifa 22, v ktorej si zmeráte sily proti rôznym svetovým tímom. Pripravte sa na futbalovú sezónu doma v obývačke.

Tribes of Midgard | PS5 a PS4

Staňte sa ochrancom poslednej ratolesti Yggdrasilu. V tejto survival RPG hre sa môžete spojiť až s desiatimi hráčmi a skúmať vikingský svet. Pozor! Večer sa do vašej osady začnú hrnúť nepriateľské vojská, ktoré chcú Yggdrasil zničiť.

Curse of the Dead Gods | PS4

Sláva a bohatstvo! To vás čaká v hre Curse of the Dead Gods, v ktorej máte za úlohu prejsť cez podzemie. Každým drahokamom môžete získať nové schopnosti a nové zbrane, ktorých efekty môžete kombinovať.

Všetky tri hry z ponuky PlayStation Plus sú dostupné od utorka 3. mája. 

XBOX Live Gold
Yoku’s Island Express

Yoku’s Island Express je platformová side-scrolling hra, v ktorej máte za úlohu ovládať hovnivála Yoku. Ten sa musí dostať na druhú stranu mapy a prejsť cez všetky prekážky, ktoré mu stoja v ceste. Na ostrov sa môžete vybrať už od 1. mája do konca mesiaca.

The Inner World – The Last Wind Monk

Tha Last Wind Monk je pokračovaním hry Inner World, ktorá bola v roku 2014 ocenená ako najlepšia nemecká videohra. Vžite sa do roly Roberta z rodu flautových nosov, ktorý ako jediný dokáže zachrániť svet pred temnými silami. Hra bude dostupná od 16. mája do 15. júna.

Pre majiteľov starších konzol budú dostupné hry Hydro Thunder Hurricane (od 1. mája do 16. mája) a Viva Piñata Party Animals (od 16. mája do konca mesiaca). Tie si ale vďaka spätnej kompatibilite dokážete zahrať aj na novších konzolách.

Pripomíname, že všetky hry budú pre vás dostupné iba s aktívnym predplatným služieb PlayStation Plus a Xbox Live Gold.

Páči sa vám májový line-up? Ktorú z hier si zahráte ako prvú? Pôjdete sa zohriať s futbalom, alebo skočíte do chladných zákutí sveta? Dajte nám vedieť v komentároch.

Gabriel Horváth

Gabriel Horváth

Som vášnivým hráčom spoločenských hier a konzumentom filmov, komiksov, kníh a príbehov celkovo. Venujem sa prevažne recenziám spoločenských hier, vytváram si vlastné herné prototypy a organizujem eventy zamerané na využívanie voľného času hravou formou.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.