Iné

Zelená stopa

Leto 2024 sme venovali projektu Zelená stopa, ktorý sa uskutočnil vďaka podpore Férovej nadácie O2. Opäť sme spojili sily s občianskym združením INPORO – Inštitút podpory a rozvoja, aby sme vám priniesli eventy plné spoločenských hier s ekologickým zameraním. Na týchto podujatiach sme nielen hrali, ale aj diskutovali o tom, ako môžeme spoločne chrániť našu planétu a riešiť naliehavé environmentálne otázky.
 
Ako výsledok vznikla nová brožúra, v ktorej nájdete výber spoločenských hier s eko tematikou. Tento rok sme do nej pridali aj digitálne verzie hier, ktoré si môžete zahrať online. Veríme, že vás táto brožúra inšpiruje a nájde uplatnenie nielen na herných stretnutiach, ale aj v školách a počas mimoškolských aktivít. Spoločenské hry sú skvelým nástrojom na vzdelávanie a zároveň zábavu – pomáhajú rozvíjať kritické myslenie, komunikáciu, logické uvažovanie a tímovú spoluprácu, a to aj v digitálnom priestore.
 
Brožúru, ktorej náhľad vás čaká nižšie, si môžete stiahnuť aj po kliknutí na tento text.
 
PoP-Cult
Najnovšie články od PoP-Cult (zobraziť všetky)

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.