Videohry

Na predplatnom – marec 2020

Marcový line up bol značne ovplyvnený novými filmami. Pozrite sa, na čo sa môžete tešiť. 

Playstation Plus

Shadow of the Colossus

Hra sleduje mladého hrdinu menom Wander, ktorý sa ocitne v magickej zemi. Jeho úlohou je zničiť šestnásť obrov (colossi) roztrúsených po svete. Narozdiel od iných akčných RPG hier, tu nie sú žiadne mestá, postavy, či podzemia, ktoré by ste mohli skúmať. Shadow of Colossus je považovaná za puzzle hru, pretože každý kolos sa dá poraziť iba útokom na slabé časti. Je na vás, aby ste tieto časti odhalili a porazili všetkých.

Sonic Forces

Táto plošinovka bola vyvinutá ako spomienka k 25. výročiu hry Sonic the Hedgehog. Modrý jež sa pridáva k odboju proti Doctorovi Eggmanovi rovno v troch módoch hrania. Od klasickej Side scrollovacej možnosti cez 3D svet až po vytvorenie si vlastného avatara.

XBOX Live Gold

Batman: The Enemy Within – The Complete Season

Ponorte sa do tejto epizodickej point-and-click adventúry najznámejšieho hrdinu Gothamu. Hra je sequelom k hre Batman: Telltale Series z roku 2016, ktorá bola založená na postave Batmana, ktorú stvoril Bob Kane a Bill Finger.

Shantae: Half-Genie Hero

Shantae 1/2 Genie Hero je platformová videohra, ktorú vyvinulo štúdio WayForward Technologies. Je v poradí už štvrtou hrou série Shantae a zároveň prvou hrou, ktorá bola navrhnutá na vysoké rozlíšenie konzol. Táto hra bola financovaná Kickstarterom, kde za celú kampaň vyzbierali niečo vyše 900 000 dolárov.

Okrem týchto hier sú samozrejmosťou aj hry pre XBOX 360. Od 1. do 15. marca je pre vás pripravená Castlevania: Lords of Shadow 2 a potom sa môžete vžiť do kože modrého ježka. Sonic Generations bude dostupná do konca mesiaca.

Zaujala vás marcová ponuka? Napíšte nám do komentárov.

Gabriel Horváth

Gabriel Horváth

Som vášnivým hráčom spoločenských hier a konzumentom filmov, komiksov, kníh a príbehov celkovo. Venujem sa prevažne recenziám spoločenských hier, vytváram si vlastné herné prototypy a organizujem eventy zamerané na využívanie voľného času hravou formou.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.