Videohry

Na predplatnom – jún 2022

Po medzinárodnom dni detí sa teraz potešia aj deti staršie. Prichádza júnová ponuka predplatných PS Plus a XBOX Live Gold.

PlayStation Plus
God of War

Hra z roku 2018 je tentokrát inšpirovaná severskou mytológiou a bytosťami. Putujte ako Kratos a jeho syn Atreus a pokúste sa splniť posledné prianie Kratosovej mŕtvej manželky – rozsypať jej popol na najvyššom vrchu deviatich svetov. Navštívte Midgard, Alfheim, Jotunheim a bojujte s návalom nepriateľov. Hra bude dostupná od 7. júna.

Naruto to Boruto: Shinobi Striker

Ktorá postava z Naruta je najsilnejšia? Odpoveď na otázku nájdete počas hrania Shinobi Striker. Táto hra postaví proti sebe osem postáv zo sveta Naruta a vyskúša vaše schopnosti ninju. Hrať môžete samozrejme aj online s partiou kamarátov. Skúsiť ju budete môcť už od 7. júna spolu s ostatnými hrami PS Plus.

Nickelodeon All-Star Brawl

Ďalšia bojovka na jún. Vyberte si postavu a mláťte sa navzájom. Dostupné sú všetky postavy seriálov Nickelodeon a tak môžete proti sebe postaviť napríklad SpongeBoba a Donatella z TMNT. Hra bude dostupná od 7. júna, až pokým ju nevystrieda nová ponuka.

XBOX Live Gold
Aven Colony

Objavte planétu Aven Prime, ktorá je vzdialená od Zeme zopár svetelných rokov. Osídlite ju a vybudujte si kolóniu novej civilizácie. Hra je dostupná od 1. júna do konca mesiaca.

Project Highrise: Architect’s Edition

Počas 29 scenárov vybudujte a spravujte vaše mrakodrapy ako architekt. Prilákajte lokálnych podnikateľov a udržiavajte fluktuáciu ľudí. Vaše mesto čaká. Hra bude dostupná od 16. júna do 15. júla.

V ponuke sú aj hry pre majiteľov konzol XBox 360. Tí si budú môcť zahrať platformovku Super Meat Boy (dostupná od 1. júna do 15. júna) a hru Raskulls (dostupná od 16. júna do 30. júna). Tieto hry si však vďaka spätnej kompatibilite budete môcť zahrať aj na novších konzolách.

Všetky hry sú dostupné iba s aktívnym predplatným služieb PlayStation Plus a Xbox Live Gold.

Ktorú z nich si zahráte ako prvú? Dajte nám vedieť do komentárov.

Gabriel Horváth

Gabriel Horváth

Som vášnivým hráčom spoločenských hier a konzumentom filmov, komiksov, kníh a príbehov celkovo. Venujem sa prevažne recenziám spoločenských hier, vytváram si vlastné herné prototypy a organizujem eventy zamerané na využívanie voľného času hravou formou.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.