Videohry

Na predplatnom – august 2021

Začiatok mesiaca sa tradične nesie v duchu videoherných ohlásení. Pozrime sa teda, aké hry si budeme môcť stiahnuť s predplatným zadarmo.

PlayStation Plus
Hunter’s Arena: Legends | PS5

Hunter’s Arena: Legends je online multiplayer hra zasadená do starovekej Ázie. Vstúpte do tejto Battle Royale akcie pre 30 hráčov a dokážte, že ste tým najlepším bojovníkom. Hra bude dostupná od 3. augusta.

Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville | PS4

Electronic Arts nám pred dvoma rokmi prinieslo hru, v ktorej proti sebe stoja rastliny a zombíci. Plants vs Zombies podporuje hru jedného hráča no rovnako aj PvP multiplayer, v ktorom si môžete sily zmerať s inými hráčmi. Zapnite si hru a natrhnite im burinu už 3. augusta.

Tennis World Tour 2 | PS4

Pre fanúšikov tzv. bieleho športu máme dobrú správu. Počas celého augusta si môžete zahrať Tennis World Tour 2, ktorý obsahuje najznámejších tenistov sveta. Vyskúšajte si hrať sami, vo dvojici či dokonca štvorhru. Hra podporuje split-screen a rovnako aj multiplayerové hranie. Dostupná bude spolu so všetkými hrami od 3. augusta.

XBOX Live Gold
Batman: Arkham Knight

Gothamom sa šíri nenávisť a vy ste jedinou záchranou. V poradí štvrtá hra v sérii Batman: Arkham vo vás vzbudí superhrdinu, na ktorého mesto čakalo. Hra bude dostupná od 1. augusta do 15. augusta.

Gone Home

Predstavte si, že sa vrátite zo zámoria a doma nenájdete nikoho. Presne toto sa stane hlavnej postave, ktorá musí zistiť, čo sa vlastne stalo – preskúmavať denníky a predmety a to v tempe, ktoré vyhovuje vám. Hra bude dostupná od 16. augusta do 15. septembra.

Pre majiteľov staršej generácie konzol bude od 1. augusta do 15. augusta dostupná plošinová hra Super Meat Boy a pre fanúšikov hororov bude od 16. augusta do 15. septembra sprístupnená aj hra Slender: The Arrival.

Veríme, že si každý na letné horúčavy vybral to svoje. Užite si hry a pokojne nám do komentárov pošlite aj nejaké fotky z hrania.

Gabriel Horváth

Gabriel Horváth

Som vášnivým hráčom spoločenských hier a konzumentom filmov, komiksov, kníh a príbehov celkovo. Venujem sa prevažne recenziám spoločenských hier, vytváram si vlastné herné prototypy a organizujem eventy zamerané na využívanie voľného času hravou formou.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.